Asiakaskokemus-artikkeleissamme asiakkaamme kertovat nimettömästi mutta omin sanoin kokemuksistaan Lukkarila & Ahola – asianajotoimistosta ja oikeusprosessista, jonka ovat käyneet läpi.

Yrityksemme kohtasi yllättäviä muutoksia, jotka vaikuttivat mm. yrityksen omistuspohjaan. Näiden odottamattomien muutosten aikana yritys oli hyvin haavoittuvainen. Yritys kohtasikin hyökkäyksiä, jotka uhkasivat koko liiketoiminnan jatkumista.

Halusimme tässä tilanteessa löytää luotettavan asianajotoimiston, jolla on laaja asiantuntemus eri asioista, ja joka toimii nopeasti ja jämäkästi. Aiemmilta asianajajilta emme ole mielestäni saaneet sellaista palvelua, jota olisimme halunneet. Saamamme neuvot eivät ole olleet riittävän hyviä tai palvelu ei ole ollut kovin asiantuntevaa.

Otimme yhteyttä Johannekseen ja aloimme työstämään yrityksen toimintojen puolustamista. On ollut mukava nähdä Johanneksen jämäkkä ote ja asenne. Asiat menivät kuin juna eteenpäin hallitusti juuri siihen suuntaan, kuin halusimme.  Itse halusin juuri sellaisen päätöksen, johon tässä lopulta päädyttiin.

Meillä oli Johanneksen kanssa sama päämäärä, eikä sitä tarvinnut edes sanoa ääneen. Olimme todella tyytyväisiä meidän juttumme etenemiseen, ja saimme tavoitellun lopputuloksen asialle. Johanneksella oli heti selkeä näkemys siitä, kuinka tämä asia tulee hoitaa. Se antoi toivoa tulevasta, vaikka ratkaistavat asiat olivatkin välillä äärimmäisen kinkkisiä ja monimutkaisia.

Tämä oli positiivinen asiakaskokemus! Olen oppinut, että kun lakiasioissa on valitsee oikean asianajajan, asiat etenevät varmasti ja ennustettavasti oikeaan suuntaan.

ASIANAJOTOIMISTO LUKKARILA & AHOLA OY

Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy on kaupungin vanhin mutta samalla edelleen virkeä ja terävä, aikaansa seuraava asianajotoimisto, joka tarjoaa parhaan mahdollisen avun oikeudelliseen ongelmaasi.

Kuulumme valtakunnalliseen itsenäisten asianajotoimistojen Opuslex-verkostoon. Asianajotoimisto Lukkarila & Aholan Oy:n asianajajat ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä.

Sijantikartta, Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy Hallituskatu 26, 96100 Rovaniemi