Asiakaskokemus-artikkeleissamme asiakkaamme kertovat nimettömästi mutta omin sanoin kokemuksistaan Lukkarila & Ahola – asianajotoimistosta ja oikeusprosessista, jonka ovat käyneet läpi.

Työsuhteen päättyminen äityi riidaksi, jota en enää kyennyt ratkomaan omin neuvoin. Yritin neuvotella asiasta useasti, mutta jokainen kerta päättyi tuloksettomasti. Vastapuoli ei ollut tippaakaan yhteistyöhaluinen, sillä heidän mielestään mitään neuvoteltavaa ei ollut.

Löysin Lukkarila & Ahola asianajotoimiston netistä. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen oli selvää, kenet tulisin valitsemaan asianajajakseni. Muiden asianajajien luona ei tarvinnut edes vierailla. Lukkarila & Aholan toiminnasta tuli sellainen olo, että siellä otetaan asia hoitoon. Heti alussa selvitettiin minun asemani tilanteessa sekä mitkä ovat lopputuloksen riskit ja mahdollisuudet. Luottamus tuntui syntyvän välittömästi siinä ilmapiirissä. Tiesin, että tämän enempää en yksinkertaisesti voi saada mistään muualta.

“Asiaa hoidettiin sovinto edellä, ei rähinämeiningillä”

Asiaani hoitivat eteenpäin sekä Lukkarilan Hannu että Aholan Johannes. Hannu alkoi etsiä sopuratkaisua ja lähetti vastapuolelle ukaasikirjeen. Hän toimi järjestelmällisesti ja suhtautui asioihin jämäkästi. Asenne oli se, että mikäli sovintoa ei synny, oikeutta lähdetään hakemaan oikeusteitse. Minusta oli hyvä, että asiaa hoidettiin sovinto edellä, eikä millään rähinämeiningillä.

Vastapuoli suhtautui asiaan edelleen tylysti ja kielsi koko riita-asian olemassaolon, mutta oli varautunut tilanteeseen jo omalla asianajajallaan. Hannun kollega Johannes kutsui minut toimistolle, jossa kävimme asian vielä kertaalleen läpi. Johannes oli ehdottomasti sitä mieltä, että tässä on tarvetta asianajajalle eikä asiaa voi vain jättää tähän, vaikka vastassa oli iso eurooppalainen konserni, josta ei varmaan lakiapua puuttunut.

“Kaikkia osapuolia tyydyttävä sopu syntyi jo valmisteluistunnon jälkeen”

Kun sopua ei löytynyt, jouduttiin asia viemään käräjille. Siellä asiaa ei onneksi jouduttu käsittelemään pitkään, sillä vastapuolen asenne muuttui nopeasti, ja kaikkia osapuolia tyydyttävä sopu syntyi jo valmisteluistunnon jälkeen.

Johanneksen asiallinen ja jämäkkä, mutta sovinnon haluinen persoona vaikutti aika paljon siihen, että vastapuoli huomasi heikentyneet mahdollisuutensa.  Johannes on asiantuntija, joka tietää faktat ja osaa vedota oikeisiin asioihin. Kun vastapuoli esitti jotain, Johannes sai väitteen saman tien kumottua. Hänen tietonsa tulivat suoraan selkäytimestä

Jos itsestä tuntuu, että tilanteessa on toimittu väärin, suosittelen kääntymään Lukkarilan ja Aholan toimiston puoleen!

ASIANAJOTOIMISTO LUKKARILA & AHOLA OY

Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy on kaupungin vanhin mutta samalla edelleen virkeä ja terävä, aikaansa seuraava asianajotoimisto, joka tarjoaa parhaan mahdollisen avun oikeudelliseen ongelmaasi.

Kuulumme valtakunnalliseen itsenäisten asianajotoimistojen Opuslex-verkostoon. Asianajotoimisto Lukkarila & Aholan Oy:n asianajajat ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä.

Sijantikartta, Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy Hallituskatu 26, 96100 Rovaniemi